UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 22 Mac 2011

APANAK MAKAN LUNCH NI EK?

~Gambar tak de kena mengena ngan n3 nih...saje sker tepek muka sendiri...ha3....


Dah dekat waktu lunch ni, tapi tak tau apa menu nak makan nanti. Tadi my hubby dah janji nak antokan nasi. Dia yang offer ; aku okay je...hu3....

Teringat plak tadi chatting ngan my litle sista ; dia kata dia masak sambal tumis ikan bilis pagi tadi. Terliur plak teringat sambal tumis ikan bilis tu. Makan ngan nasi panas2, pas tu tuang kicap. Memang tak toleh kiri kanan dah....

Korang makan kat ne nanti?

5 ulasan:

d_LA berkata...

dla dah lama x lunch la azzey..hehe..sbb pg mkn lewat so rs kenyang lg

My Little Diary berkata...

amboi sedapnya sambal tumis ikan bilis.. huhu dgn kicap pulak tu... yummmy... 2kali tambah nanti

Fairus Bin Mamat berkata...

SARAPAN PUKUL 10.00++ SO TAK G LUNCH.. :)

Kancilbiru berkata...

lunch makan berger ja...bosan betul menu kat sini..

ArELeEz berkata...

p'betulan. org wat sambal tumis ikan TAMBAN la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs