UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 3 Mac 2011

PINTU CERMIN YANG BUAT NAYA ..

Korang perasan tak pintu masuk yang dibuat dari cermin tu. Bese kat bank2 macam tu le pintunya. Pintu cermin ni memang selalu nak kena lap. Kalau tak ,nampak sangat kotornya. Kesan2 tapak tangan 'orang' yang lalu -lalang ; tu belum lagi staff yang keje kat dalamnya.

Tapi pintu cermin yang cam gitu actually mengundang bahaya juga. ...(kalau cermin untuk tengok muka tak pe) Lagi2 pintu cermin yang tak ada tinted tu. Ada penah sekali kawan aku terhantuk pintu cermin sebab tak perasan ada pintu kat situ....ha3...Apelagi buat slumber jelah. Cover malu.

Aku pun pernah hampir2 nak terhantuk kat pintu cermin nih. Tapi nasib baik dah dekat sangat baru aku terperasan. Kalau tak naya kena gelakkan orang kat situ.....* Dah sah2 aku akan elakkan ke tempat yang sama dalam tempoh yang panjang..*

Korang ada ke pengalaman cam gini?

10 ulasan:

Fairus Bin Mamat berkata...

LAIN KALI JALAN KENA PANDANG DEPAN.. TAKUT TERKETUK PLAK DENGAN PINTU LAGI.. NASIB BAIK TAK KENA, KALAU KENA, KAN SUSAH.. :)

makdara TERdiva berkata...

MDT tak pernah kena..tp housemate penah! dia pagi2 pg kerja gelabah nak cepat, main langgar jer sliding door tu..sebab dia ingat sliding door tu dah bukak rupanya belum..apalagi tercabutlah sliding door tu dibuatnya.. kehkeh!

ch@ berkata...

takde pengalaman, tapi oni selalu la. terlebih eksaited, tak sempat pegang, 'dang' terduduk pening kejap dia, seb bek tak nangis, seb jugak tak malu. budak2 apa ada hal kan, nak ketawa, kesian. tapi ketawa gakla.

Ibnu K berkata...

Selalu gak kalau tengah rushing tu.. sondol je.. sakitnya alahai betul tak bole tahan.. pening kejap dah.. Hahahah.. Kadang-kadang ada tempat yang letak sticker tu.. ok la sikit..

Miecyber berkata...

Kawan saya pernah terhantuk cermin semasa kami di luar negara semasa masuk sebuat hostel di sana.

Akhirnya tuan hostel meletakkan hiasan kat cermin tersebut supaya tiada lagi mangsa yang menghatukkan kepala kepada cermin tersebut lagi..

Sampai sekarang saya tak dapat lupakan peristiwa tersebut.

Kelakar pun ada ,kesian pun ada hahahahha


Kapsul gelatin babi

NISA KHAIRI berkata...

Pernah jugak terlanggar pintu cermin..time tu tengah jawab telefon, pastu tak perasan depan tu pintu cermin, sbb nampak mcm jernih giler cermin tu, xde nampak berkilau2 pun, terus pi langgar, punya lah kuat bunyi gedegang langgar pintu kaca tu, sampai cicak pun terjatuh..hahaha...lawak betul

Izan Ishak berkata...

izan tak pernah ada pengalaman gitu. tp kawan izan pernah sbb dia nak cepat. terus berpinar bijik mata kejap~

ejaMaria berkata...

hahaha...
akak pernah kena... sbb nak cepat nye pasal... tak prasan pun pintu tu ada 'handle'... huhuhu... penin la sekejap... masa kena plak dgn member2... diorg bantai gelak... sudahnya kite pun gelak dlm malu... hehehe

azieazah berkata...

Biasanya tuan punya premis yang guna pintu kaca ini, akan lekat beberapa stiker/poster product utk kita tahu bahawa ada glass besar..

tapi ada juga yang tak nampak, esp. kalu yg telus takda tinted tu.. hehehe terantuk tu bleh tahan gak sakitnyer, kan?

ardinihumaira berkata...

dni lom penah langgar lagi pintu gtu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs