UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 30 April 2011

'STICKY MODE ENTRY - PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY....'HEARTBEAT DAH BOLEH CASHOUT .. JOM JOIN HEARTBEAT ..HEARTBEAT PROGRESS



Dah beberapa hari aku tak cek akaun Heartbeat (HB). Tetiba hari ni tergerak hati nak cek. Bila masuk je akaun .......so surprised! Aku dah boleh cashout.........Syoknya. Semakin bersemangat nak berheartbeat.

Yang paling buat aku rasa teruja bila tengok kat ruangan OTHERS ada RM24.00 . Setau aku earnings OTHERS ni akan diberi kalau kita selalu wat promosi tentang HB kat blog kita. Owhhhhhhhhhhhh..alangkah indahnya dunia. Tak sia2 aku promote HB selama nih. Rm24.00 tu baru earnings untuk OTHERS , yang lain2 belum lagi. Kan ke masyukkkkkkkkkkkkkkk tu.

Berbaloi2 gak apa yang dibuat walau pun secara sambil2 je. Yelah ape nak bagi duit sesaje kannnnnnn......

Kalau ada sesape yang berminat nak baca lagi tentang HB Progress kat blog ni , klik je link kat bawah ....


So, sape2 yang belom lagi join HB, klik je banner kat bahagian atas blog nih dan ikut je arahannya. Sekejap je pun register. Boleh tambah income.Semudah A...B....C je....


P/S: Mood ceria.....coz tak sabar nak cashout HB plak lepas nih.....:)

29 ulasan:

Miecyber berkata...

Tahniah...

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

wahida berkata...

hebatnya u sis...

klik ur HB lagi bg bertambah masyyyyuuuukkk ur income...

velasrizal berkata...

wah gempak giler..tahniah la

Woofer Storm berkata...

memang kaw2 sis ni promote..heeeeee
thniah k,jumpa nti bnlnja kopi 0 k..eheeee


klik hb lgi..yahoooo

lily lotus berkata...

best tu..semoga makin murah rezeki :)

ardinihumaira berkata...

bestnye akak.. dni tak naik2 earnings

alfa juliet berkata...

memang tak reti la pasal hb ni...baru nak merangkak2

Sharinginfoz berkata...

banyaknya saya punya entah sikit sangat, tak promote katakan

NzA berkata...

wow!!!!!hebat tu...masyuk!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

ohh... baru tau... eemmm cam berminat je.. nanti free2... nak baca pasal hb ni

Puteri Salju berkata...

singgah skodeng ye..

i follow..

sW33tdARLiNG berkata...

ehh kenapa saya dah seminggu tak de apapun lagi ni

munna berkata...

tahniah...azzey....

agaknya munna tak pandai promote macam org lain... dah berbulan income HB bari je RM 2

mama maman berkata...

tahniah.. best gak kan dpt duit terpijak nih...

klik HB azzey lagi...:)

アヌム ちゃん~~ berkata...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye.sempat lagi nih^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

YanaMIB berkata...

yeayy bley belanja fererro rocher =P

Ati Masrif berkata...

HB ni tak ganggu nuff ke

atau nuff tak majuk ke azzey?

Cik Cempaka berkata...

wahhh..jelesnyerrr...

cik ayin berkata...

HB saya camtu je..huuu

cik ayin berkata...

HB saya camtu je..huuu

LiFe KaMi berkata...

murah rezeki kamu..
tahniah yer..:)

KatekateKite berkata...

huish! rajinnyer,

kite nak cek pon luper p/w hahaha....

tapi slow lah.... baru bape sen je cek haritu.huhu..

tak rajin promote.

nairaariaa berkata...

wahh..best nye

nairaariaa berkata...

wahh..best nye

Kamsiah berkata...

azzey..akak dapat 104..bkn rm104 tp rm1.o4 sen hehe

eLLy berkata...

akak tak daftar pun lagi, nanti nak join la

zaty luvlianncezzz berkata...

wow..lumayan².hehehe

Mari menghayati di cni
pepatah cinta

bunga berkata...

bunga xsampai 20 sen g..haha

White Mas berkata...

sangat sedap abc...tambah bila panas2 gini kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs