UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 1 April 2011

PENANG VACATION ; PRT 8 - BREAKFAST TIME ......

~ Bila makanan dah depan mata ; tak toleh kiri kanan dah.....hu3..

~ Muka orang yang gembira menikmati makanan...ha3....

~ Cafe....

~ Aku amik sup ni. Actually ni Kueytiaw Sup ; tapi sebab aku tak minat kueytiaw so aku amik sup n sayur2nya je....

~ This is for my hubby.....

~ Ini pun my hubby yang amik...he3....Bihun goreng dan sambal ikan bilis

~ Buah2an sebagai pencuci mulut....

~ Roti bakarnya jadi favourite my princess...:)

~ Teh 'O' panas

~ Nasi Lemak......


Semalaman tidur lena selepas puas berenang2 dan 'ditemani' aircond yang teramatlah sejuknya ; tibalah paginya untuk kami menjamu selera (breakfast)...*hu3....skemanya ayat....

Rasanya berbaloilah dengan bayaran RM140 yang dikenakan for per night coz menu breakfast yang disediakan memang menepati citarasa. Tapi aku tak pastilah plak menu tu akan bertukar setiap selang sehari atau macam mana. Coz hari seterusnya pun menu lebih kurang sama; cuma ada Mee Sup plak. Tapi sedap!

Pukul 7:30 pagi lagi we alls dah turun ke Cafe. Ingatkan kitorang lah yang paling awal .....rupa2nya ada group lain yang lebih awal lagi.Breakfast awal pagi sebab dah plan nak kuar awal untuk jalan2 lagi......Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....


*To be continue......

6 ulasan:

Mommy Fara berkata...

amboi, sakan betul!

JunAina berkata...

Kueytiaw Sup my favorite...

bestkan azzey dapat bercuti dan bersantai sebegitu...tak sabar nak gi bercuti jugak!

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

kalu kat hotel memang paling tunggu adalah part bekpest...hehehhehe

AngahSayang2314 berkata...

aduhh sedapnyer bak sini sikitttt hehehe

nurkass berkata...

salam azzey..
kass pun suka roti bakar..kalu gi kopitiam mesti order roti bakar..sedapppp..

klik2 ur HB..

So Shy Lady berkata...

wahhh...azzey nmpak muda dah ada ank dara bsar rupanya...;)

klik2 ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs