UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 4 April 2011

PAGI ISNIN KEMBALI LAGI


Salam pagi Isnin untuk sume. Seperti kebiasaannya selepas 2 hari berhujung minggu, pagi Isnin kembali menemui kita sume. Pagi Isnin yang sibuk ;dengan ibu bapa yang nak bersiap2 ke tempat kerja...dengan ragam anak2 yang bersekolah sesi pagi...dan tak kurang juga dengan surirumah yang tak menang tangan melayan kerenah anak2 yang masih kecil lagi.

Aku? Aku tergolong dalam senario yang pertama ; sibuk bersiap2 nak ke tempat keja. Masuk keja pukul 7;30 pagi...so memang agak kelam kabut sikitlah. Tapi aku sker waktu kerja yang cam ni coz balik keje awal sikit dari orang lain ; 4:30 petang.

Tapi next year tak tau lagi macam mana, coz my princess akan bersekolah sesi pagi pulak. May be pertukaran waktu keje perlu aku pertimbangkan ; takut2 asyik terlewat je nanti......hu3......


P/S: Dah memang bese kalau hari Isnin ni mood Monday Blues datang 'menyapa'....:)

5 ulasan:

Kancilbiru berkata...

ye harini agak blues sebab pagi2 dah ujan..sedap tido..ekeke

ardinihumaira berkata...

monim kak :)

DKosongLapan berkata...

biasatu cik Azzey..... haghi Isnin je yanga de sindrom IsninBiru....

Sharinginfoz berkata...

bagus ada flexi hours boleh plan betul2

shidah berkata...

morning kak..ari nie kul 6.45 pg dah punch card sebab perhimpunan setia bulanan..ngantuk nie..hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs