UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 22 April 2011

KAMI KE SINILAH...NILAI 3 - CARI BAJU RAYA

~ Mesti korang tertanya2 ; ke mana dan kenapa aku buat entry hari tu? *tapi ada ke yang nak tau pon...* Actually ke sinilah kami....


Ke NILAI 3.....Untuk cari baju raya...:)



~ Pasar Borong NILAI3 ....Ni 2nd time aku sampai sini. First time tahun 2008....

~ Dah jumpa tempat yang dituju, baru le boleh senyum sikit...hu3....



~ Macam2 ada kat NILAI 3 ni...dari sebesar2 benda sampailah kepada sekecik2 benda....macam yang ini RM7.90 je

~ Grip untuk langsir ; murah je RM2.90

~ Ni pon untuk langsir gak..ni RM7.90

~ Yang ini bukan langsir ye kawan2...hu3....Tapi inilah baju raya kami tahun ni. First raya kaler krim (umah MIL)....2nd raya kaler silver (umah my mum ; this year turn aku pilih kaler untuk tema hari raya...)


2 pasang aku dah anto kat tailor 2-3 hari lepas. Pantas kan...sebab tailor kat sini amik tempahan sampai awal bulan Jun je. Pas tu bolayan...

Yang lagi 2 pasang , anto kat my mum je. My mum tailor ....tapi anak2nya nan ado yang berbakat jadi tailor.... Berbakat pakai baju yang dah siap ade le...ha3....



P/S: Amacam? Korang plak dah beli baju raya ke?

9 ulasan:

iwan_dextrous berkata...

seronok nye dia.hihiih

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief pernah pergi sini..alief pergi dua tahun lepas...

IMANSHAH berkata...

lama sudah tidak ke nilai owh

mzhany berkata...

waaaa azzey sudah beli baju raya...hany belom lagik. tahun ni tak tahu tema ape..ahaha pdhal mmg nak hijau je tiap tiap raya ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lame nye xg nilai 3 nieh...
best jalan situ...
banyak kedai...
hehehe...

Ardini Humaira berkata...

dni dah tempah baju raya minggu lepas kih3

JunAina berkata...

20 minit jo dari kajang dah sampai kalau ikut tol bukit mahkota...tapi kak aina kalau nak beli baju raye lagi suka gi jalan TAR, mau pening nak pilih. siap beli tudung dan koleksi kerongsang sedondon...hehehee...

♥ Che NamNam ♥ berkata...

kat situ memang murah-murah ker kain pasng azzey...nilai 3 tuh negeri sembilan eh..haha maap ler haku jakunnnn.....

baju rayer haku selalu beli minggu terakhir pose,beli siap..:)

ArELeEz berkata...

oo.. kat kuala tema krim, ek? hmm.. belah pakcik nie macam2 cadangan ado! ade yg nak kaler coklat la.. biru la.. ungu la.. haish! lama2 kang kaler itam! adeh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs