UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 8 April 2011

LEPAKINGS KAT DATARAN MERDEKA

~ Apa tu ??? Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

~ Ni kenapa plak .......:P


~ Kat depan Bangunan Sultan Abdul Samad


~ Macam2 kaler ada.....Ada biru.......

~ Ada merah .....

~ Ada kuning.....



~ :P




~ .....Apa yang penting! KERJASAMA......Ha3....


Perjalanan dari Pulau Pinang ke Kajang memang memenatkan ; tapi berbaloi2 coz enjoy dengan percutian kali nih. Malamnya lepas Maghrib baru sampai Kajang. Terus dapat idea on the spot nak pegi KL ; lepak2 kat Dataran Merdeka.

Dah lama tak ke Dataran Merdeka ni. Ramai juga orang malam tu coz weekend kannnnnn. Tak de lah aktiviti ape pun , just lepak2 santai je kat situ. Layan jelah gambar2 yang ada ni ye.



P/S: Untuk yang tinggal di luar KL ; Dataran Merdeka boleh dimasukkan dalam senarai tempat2 menarik untuk dikunjungi...:)

10 ulasan:

relevan berkata...

Tempat kome race motor dpn Dataran satu ketika dahulu..

Sharinginfoz berkata...

Malam memang cantik kat sini

aLieF si Muncung ManiS berkata...

comel je korang beranak ni akak..atien pun comel..huhuhuhu

munna berkata...

mak dgn anak tak jauh bezalah... sweet je...

eelobor berkata...

saya pun pernah gak ambik gambar kat situ waktu malam. memang cantik woooo

jom joint suka2, jawap soalan saya di sini

JunAina berkata...

azzey...bestnya dapt lepak2 cam gitu. aina kena tunggu anak2 besar sikit boleh lepak2 cam gitu. sesekali best gak...

Miecyber berkata...

Pemandangan yang menarik..

Teksi berkuasa elektrik di Jepun

Yusri berkata...

anak dan mak? macam adik dgn kakak je

ardinihumaira berkata...

cantiknya bangunan tu! bercahaya ;)

ArELeEz berkata...

a_bern tu cam org nak memerut jerk! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs