UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 April 2011

ONLINE DARI BANGSAR.....RUMAH MY SIL

Hai sume...Korang dah makan? Ataupun tengah makan? Makan apa? Anyway selamat menikmati makan malam bersama family tersayang ye.

Actually aku kat umah my SIL kat Bangsar ni. Saje je datang ziarah dia. Dah lama tak jumpa dia dan family. Dalam pukul 6 petang tadi sampai sini ....sembang2 sampai dah waktu Maghrib, then dia offer plak makan malam kat sini.

Bila aku nak tolong, dia kata tak payah..."tetamu tak payah buat keje2 kat dapur". Apelagi....memang sker sangatle jawabnya. Boleh aku update blog kejap sambil2 tunggu dia siapkan makan malam....:P


P/S: Bau masakan kat dapur buat perut aku lapor tetiba.......hu3......

6 ulasan:

eelobor berkata...

uishhh....dasayat nyer tetamu nih. siap boleh update blog lagi... huhuhu

Miecyber berkata...

Blogging tanpa sempadan hehehehe

Tips penjagaan gigi

Sharinginfoz berkata...

Tolong makan aja le

jeBateja berkata...

apa dia masak...kita org nak gi sekali ni....ahakz

ardinihumaira berkata...

hehe dni sebelum hari ni tenet slow tak sempat update banyak tambah2 lagi busy. menjawabla blog senyap ;)

ArELeEz berkata...

anak sapa la yg sker ngelat time tlg masak2 nih? haish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs