UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 25 April 2011

SELAMAT BERSARAPAN DAN JANGAN LUPA JAGA KESIHATAN

Hari Isinin lagi. Ada yang sker kaitkan Isnin dengan Monday Blues ; sebab rasa berattttttttt je nak datang keje selepas 2 hari bercuti. Itu perkara bese untuk orang2 yang bekerja. Whatever...keje tetap keje. Kena teruskan jugak walau macam mana Bluse sekali pun.

Sebelum tu jangan lupa breakfast dulu. But makesure, menu untuk breakfast jangan terlalu heavy sangat. Kesihatan kene jaga, so apa yang kita makan kena amik tau. Lagi2 untuk anak2 kita yang masih kecik tu.

Kalau tak jadi macam yang dilaporkan dalam KOSMO hari ni.Ibu Bapa Punca Anak Obes. Bahaya tu. Menjejaskan kesihatan. Anak2 ni muda lagi ....Tapi perlu diingat juga , kesihatan perlu dijaga untuk semua peringkat usia, bukan untuk anak2 kecil je...So , selamat bersarapan dan jangan lupa jaga kesihatan.

16 ulasan:

fairus berkata...

saya lom sarapan lagi ni...

Izatie berkata...

Selamat pagi Kak Azzey ! :))

kakchik@ella berkata...

gd monink azzey. pagi ni kc srapan Nasi lemak.

MamaEma berkata...

selamat pagi... hari isnin saya bersemangat dtg kerja..nak beronline blog..huhuhuh...

Hanis Azla berkata...

kesihatan kita, tanggungjawab kita.. klu bukan kita sendiri yg nak jaga.. siapa lagi kan..

AngahSayang2314 berkata...

yeee jagalah kesihatan kita sendiri kalau bukan kita sapa lagi

mzhany berkata...

hai azzey, hany breakfast dgn salad je hr nih...

misya berkata...

semoga hari isnin kak azzey akan lebih ceria,

♥ Che NamNam ♥ berkata...

selamattt tengahariiiiiiiiiiii.........dah lunch kerrr..???

Mommy Fara berkata...

sarapan dah, makan tengahari dah....minum petang?

munna berkata...

munna mmg jrg breakfast...terus lunch je selalu... anak dah makin membesar ni kenalah tukar habit tak sarapan dulu

ieda berkata...

setuju .. kalau bfast kena ambil yg x berat2 sgt .. janji yg menyihatkan :)

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam azzey
ayu sempat singgah time malam jerlah..
pagi tadi sarapan oat

oh yer, tadi dengar berita tv3... kantin sekolah kena off niaga goreng2.. em....... bagus tu..

eelobor berkata...

memang betul tuh, yang penting kena jaga kesihatan

Ardini Humaira berkata...

dni ngah pk nak makan apa ni :)

ArELeEz berkata...

mggu depan xde monday blues sbb ganti ngn tuesday blues. monday kan coti hari pekeje.. best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs