UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 26 April 2011

DAH LUNCH KE?

Masih kat office ; baru je lepas lunch sorang2 kat pantry tadi. Nasi putih berlaukkan telur masin dan sup petola je. Itu je yang buat aku selera nak makan. Lauk2 lain kat kantin sume tak menyelerakan....:(


Korang dah makan ke? Kat office ni makin sunyi plak sejak gaji dah kuar semalam. Besele......time gaji je ramai yang makan kat luar. Kan macam2 pilihan kat luar tu....Janji sediakan RM nya je.


Aku malas nak kuar lunch. Lagipun pukul 2:30 nanti dah siap2 mintak permission kuar office. Ada urusan sikit kat Bangi. So selamat menjamu selera kepada kawan2 sume....



P/s: Sorry aku tak sempat lagi nak bw hari ni. Agak busy.....

9 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

kita makan tomyam semalam bawak kat opis pastu panaskan :)

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

atty's berkata...

awat tak ckp nak dtg bangi..kalo tak leh kita jumpaan..

zacky ~786~ berkata...

belom mamam lg.. sob3.~

amirah berkata...

tu kalo ada sambal belacan dah kena sgt tu azzey..ui..sedap..!

rasp berkata...

syukur today me dpt lunch...
semalam tak dpt lunch....
takpe2 take ur time...

mzhany berkata...

hany mkn nasi 3suap tghr tadi, hr ni mcm kekenyangan pulak...

Ardini Humaira berkata...

semalam dni lunch dengan satay :D

ArELeEz berkata...

org makan nasik putih + ayam masak merah + sayur campur. bbrrppp..! alhamdulillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs