UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 4 April 2011

TAHNIAH BUAT SHAHEIZY SAM ; BINTANG PALING POPULAR ABPBH 2010.

"Tuah ayam nampak di kaki ; tuah manusia siapa yang tahu". Itulah yang boleh digambarkan pada kemenangan Shaheizy Sam selaku Bintang Paling Popular ABPBH 2010 yang berlangsung malam tadi.

Pastinya ramai yang menonton siaran secara langsung ni. Berkelip2 mata dengan pesona cahaya baju artis2 yang turut memeriahkan suasana.

So, kat bawah ni aku nak share juga tentang hadiah yang diterima oleh Bintang Paling Popular 2010 ni dan juga artis2 lain yang turut berjaya menerima award mengikut kategori2 tertentu :-


BINTANG PALING POPULAR 2010

  • Shaheizy Sam
- membawa pulang hadiah keseluruhan bernilai RM310,000, iaitu kenderaan Nissan Teana 2.0 berharga RM133,400 tajaan Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd, aksesori mutiara putih koleksi Primadona Klasik tajaan Rafflesia/Mandalay bernilai RM180,000 hadiah iringan dan trofi.



PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

  • Shaheizy Sam

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
  • Lisa Surihani

PENYANYI LELAKI POPULAR
  • Faizal Tahir

PENYANYI WANITA POPULAR
  • Yuna

ARTIS BERKUMPULAN / DUO POPULAR
  • Sixth Sense

PENYANYI NASYID POPULAR
  • Rabbani

PELAKON TV LELAKI POPULAR
  • Remy Ishak

PELAKON TV WANITA POPULAR
  • Fasha Sandha

ARTIS BARU LELAKI POPULAR
  • Shahir

ARTIS BARU WANITA POPULAR
  • Ana Raffali

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
  • Faizal Ismail

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
  • Fara Fauzana

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
  • Aznil Nawawi

PENGACARA TV WANITA POPULAR
  • Fara Fauzana

*Sumber - BERITA HARIAN



P/S: Aku memang minat dengan lakonan Shaheizy Sam nih ; lagi2 lakonan dia dalam Adnan Sempit The Series tu.....memang menjadi sungguh! Ha3....



3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

kc pun suka lakonan dia .. yg tak paham tu nape fasha sanda blh menang? lakonan dia tak la meletop sgt.

tp ye lah .. dah kategorinya popular, nak wat camna. Fasha mmg popular dgn gossip dn kontroversi, bkn lakonannya.

NM02 berkata...

ai loike dia menang!

ctpayong berkata...

peminat buat pilihan yang tepat kali ini. namun kemenangan itu telah pun diciptakan untuk mereka oleh Allah.

semoga mereka mampu hargai setiap apa yang Allah beri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs