UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 April 2011

MY BREAKFAST TODAY...COCOPIE

~ Biskut COCOPIE


Saje nak citer , inilah breakfast aku pagi tadi ; Biskut COCOPIE dengan segelas air susu. Itu je yang mampu untuk dimakan pagi2 . Nak makan yang heavy sangat tak bese. Besenya memang breakfast aku Cuma dengan segelas air susu atau pun Milo dan 2-3 keping roti / biskut.

Klau nak lebih2 ...kena tunggu waktu lunch nanti.....

P/S: Dah terbayang2 kari kepala ikan untuk lunch tengahari ni.....:)

4 ulasan:

lily lotus berkata...

syokness betul pepagi dah dapat cekelat. tapi mesti lambat hungrykan

Mama Gee berkata...

bagusnyaa kalo pewot leh terima bekpes simple mcm ni...
masalahnya pewot dinasour ai..nk kena makan heavy2...huhuuh

rasp berkata...

bagusnya pewut u tu sis..
leh trima lite2 gini...
i...ermmmm dlm mimpi le gitu :D
see my body laa hehehehehe

ArELeEz berkata...

org buleh jer b/fast ngn cocopie nih. tp, kene b'peket2lah masuk dlm perut. baru la xparkinson! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs