UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 3 April 2011

JALAN-JALAN...MAKAN-MAKAN

Owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....penat sungguh ; semalam memang tak update blog langsung. Pagi lepak2 je kat umah. Petang jalan2 kuar ke Bangi saje pusing2 sampai kat area UKM. Tak sangka ada satu tempat mandi2 kat situ (swimming pool).

Hari ni plak sejak pagi lagi dah kuar jalan2 ke KL. Kali ni ke Menara KL dan Central Market. Plan nak lepak2 kat Taman Tasik Titiwangsa pada sebelah petang , tapi terpaksa di batalkan sebab kepala aku dah sakit sangat. May be tak tahan dengan cuaca yang terlalu panas kot....:(

Tapi sebelum balik sempat juga pekena Nasi Kandar PELITA kat Bangsar. Bolehle nak lepas 'rindu' kan Nasi Kandar kat Penang hari tu....hu3........Aktiviti sana-sini sempena weekend ni , tu yang blog pun tak berupdate tu.

Korang plak ke mana je hari ni?

2 ulasan:

eelobor berkata...

wah....jalan sakan. dah la esok ker. tak penat ker?

Miecyber berkata...

Tahniah kepada pemenang dan kepada pengalah janganlah bersedih hati..

Sudah banjir di timpa saman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs