UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 April 2011

MIN MALIK - MAHU JADI SEPERTI BAPA

WALAUPUN sudah menyertai askar Wataniah, Min masih menyimpan hasrat untuk kembali menyanyi.


Ingat lagi ke dengan penyanyi ni ; Min Malik yang pernah popular dengan lagu 'Flora cinta' sekitar tahun 90-an. Dah lama tak dengar berita tentang dia ni kan.

Rupa2nya dia dah beralih minat dengan memasuki bidang ketenteraan - askar simpanan atau wataniah sebagai Parajurit Muda Askar Wataniah. Malah tiada siaap menduga akan kehadirannya dia dalam pasukan Platun Media Wataniah di Rejimen 515 Askar Wataniah , Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

Dia juga tidak kekok begaul dengan rakan2 sepasukan. Untuk cerita lanjut boleh klik di sini - KOSMO


P/S: Suatu masa dulu lagu 'Flora Cinta' ni jadi salah satu lagu siulan anak2 muda....Termasuk le aku sendiri yang masih bersekolah masa tu..:)

10 ulasan:

NM02 berkata...

terkejut gak baca online tadi. tinggal dunia artis, ikut jejak ayah dia... syabas!

fairus berkata...

lama tak dengar cerita min malik..

mama maman berkata...

suka gak lagu tuh...:)

~ yus ~ berkata...

salam azzey..yus jawab di sini ya pertanyaan azzey di blog yus.

Tak perlu pun nak follow semula blog semua blogger yg kita dah follow sebelum ni.

Kalau masa yus buat dulu, sbb yus bukan guna cara add author tu, yus guna landing migration page dari google tu.

Automatik semua blog yg yus dah follow sebelum tu, ada je dlm dashbord yus. So mmg tak perlulah. Kalau blog yg azzey follow ada dlm dahsboard buat apa nak follow semula kan. Kes bg yg hilang selepas add author tu, yus tak tahulah nak jawab, sbb yus tak guna cara itu...

Harap membantu..:)

rasp berkata...

manusia berubah....kearah kebaikan baguslah tu :)

DKosongLapan berkata...

platun media??? deme ni kene masok hutan jugak ke idak ni????

eelobor berkata...

usah kan azzey, saya pun layan lagu min dulu2....huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tue la...
lame tak dengar kan...
hehehe...

ardinihumaira berkata...

kental semangatnya;)

jeBateja berkata...

den pun nak masuk wataniah lah...leh jumpa min malik......ahakz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs