UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 21 April 2011

BIHUN GORENG DAN SAMBAL KERANG

~ Bihun goreng dan sambal kerang


Ni menu breakfast hari Sabtu lepas. Actually aku memang susah sikit nak breakfast menu yang heavy cam gini. Normally aku breakfast dengan air susu @ milo dan roti atau biskut je. Tapi pagi tu bila terpandangkan Bihun Goreng ni .....rasa teringin plak.

Tak sia2 aku cuba . Memang sedap. Sambal kerangnya pon sedap. Kadang2 asyik sambal ikan bilis je pun jemu juga. Sesekali tukar ke sambal kerang .........okay gak....:)


P/S: Bihun Goreng Singapore pon best gak.....

9 ulasan:

Miecyber berkata...

Sedapnyer...

Robot halus

ainnoraini berkata...

sesakali ambik yg berat best gak tu...

kakchik@ella berkata...

KC pun suka smbal kerang.

Sharinginfoz berkata...

ramainya buat entry mengenai makanan tgh ni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

suka gak layan bihun singapore...

ch@ berkata...

urgh, harus cuba esok hari. hehe.

Hanis Azla berkata...

sesekali tukar selera mmg best kan..

mummysyafie berkata...

saya plak tak amik bekpes kalau kat rumah. sibuk wat kerja sampai tercicir bekpes. to bila lunch kena amik awal..

ArELeEz berkata...

xsker kerang! hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs