UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 April 2011

KERANAMU PENANG...KAMI JADI ADDICTED CURRY......


~ Ini yang we alls makan masa kat NASI KANDAR LINE CLEAR hari tu



~ Dan yang ini masa makan kat RESTORAN NASI KANDAR PELITA kat Bangsar baru2 ni


Memang tajuk entry ni adalah tajuk yang berasaskan pada kisah benar ye. Bukan rekaan dan bukan juga khayalan. Semuanya gara2 percutian kami ke Penang baru2 nih.......Kami jadi begitu addicted dengan curry @ Nasi Kandar...Hu3.....

Tengok jelah gambor2 kat atas ni sebagai bukti. Ini yang sempat dirakamkan; belum lagi yang tak sempat.......:P

Siapakah 'kami' yang dimaksudkan dalam entry ni??? Sape lagi kalau bukan....................

*

*

*

*

*

*

*

*

*

KAMI LE ORANGNYEEEEE........

~ My princess, me n my hubby......:P

12 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

tengok menu azzey nie terliur angah tapi tak nak kariiiii

pena berkata...

dah lama tak makan nasi kandar penang.. teringin pulak..

tengkorakemas berkata...

pergi kedai mamak order je nasi kandar bungkus kak, nasi dgn kuah melimpah, dapat ayam goreng besar lak tu :)

Miecyber berkata...

Nasi Kandaq...Pergghh..

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

Cik SHiNJU berkata...

Terliur tgk gambaq..huhuh

eh,pic princess ngn mamanya tu kan,mcm adik ngn kakak.. :)

DKosongLapan berkata...

tuuuuuuu dddiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa........ nalllaaaaaa...... ni mau makan sampei menjilat tangan niii....

kakchik@ella berkata...

nak gi carik la pasni. hihi ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

nasi kandar sedap kan....tapi xmo la makan selalu nasi badan bau kari..kekekekke...

eMMe berkata...

azzey, anak ke adik tu, hahaha...
best la, ada anak dara sowang...hehehe...kari dia mmg kaw kan....ur pic wat saya lapar, opsss...saya puasa, heeee~

shidah berkata...

LAPARRRR...sampai hati akak..huhuhuhu

amirah berkata...

bestnya,..yum yum yum..

ArELeEz berkata...

dah lama org addicted. tp, klu mkn selalu sgt muak jugak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs