UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 1 April 2011

PENANG VACATION ; PRT 9 - BERFOTOGEDIKS DOLU......

~ Kat depan pintu masuk Seri Malaysia Penang Hotel....Sebelum kuar jalan2 amik gambor dulu...


~ Luv u till the end of my life..ha3...*skema abisssssssssssssss......*


~ Actually sesaje je pun gediks2 bergambor nih...tak de motif pon..

~ Ha3....My hubby yang kunun2 tengah baca map...:)

~ Jaga2 jelingan manja tu...hu3..



~ me n my princess..

~ Memang kaki posing nih...




~ Itu dia ..makin menjadi2...hu3...

~Kunun2 penari HIP-HOP la nih..kah3....

~ Time posing ngan ayah plak

~ Dan dengan ibu adalah wajib sigh..he3....


~ I feel like 2nd Honeymon fo us...kah3...* tak hagak2...:)


Lepas breakfast yang menyelerakan pagi tu , tibalah masa bersiap2 untuk kuar jalan2. So bila dah bersiap2 cantik tu....*cantik ke ...* haruslah ada photoshhot dulu even cuma dalam bilik je.

My hubby pun dah kena sawan kamera sebab wife dan anak pompuan dia nih memang dah lama terkena penyakit sawan kamera yang berterusan...tak caya tengok jelah gambar2 kat atas tu....:)

Ke mana kami selepas itu??? Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...:P


* To be continue....

12 ulasan:

atty's berkata...

semua pun sporting..kalo hubby kty .jgn harap le nak bergambar nie

Sharinginfoz berkata...

Seronok ni pi vacation

erienz berkata...

suka2 tgk pasangan romantik ni...anak pun join sekali...

wahida berkata...

wow!! sweet kapel!!

klik ur HB...

lady XOXO berkata...

aouwwwwww cam honeymoon dah nie.. anak kak mmg comei kan.. suka xo tngok family happy2 camnie.. ehehhhe..

Shu Shinju berkata...

ANAK AKAK COMEY LA....

relevan berkata...

Hubby pun Comel juga..

meare berkata...

sweetnya family ni,cubit sorg sekali aci tak,hehehe

DKosongLapan berkata...

cik Azzey...
memang famili yang suke berposing...heheh...musti banyak gambo ni kan????

Citarasa Rinduan berkata...

azzey..
sweet coulpe.........romantik kamu
si anak dgn mak dah nampak sebaya....


PS syoknya cuti2......

icee-yah berkata...

sis dgn anak sis pandai posing arh..ade drh model ni:)so sweet

Woofer Storm berkata...

cayalah,tapi ada gak laki tak suka bergambar..heheee

*klik hb akak gak.cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs