UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 April 2011

KL TOWER LAGI....

~ Kat depan 1 MALAYSIA CULTURAL VILLAGE.....Nak masuk dalam tu kena bayar. Tak ingat berapa ; tapi ada kaunter tiket kat pintu masuk tu....:)


~ Pandangan dari tingkat pertama KL Tower.....Ini pun belum naik atas lagi.....:(

~ Telefon dolu2.....Ada Muzium Telefon kat KL Tower nih.....kecik je..

~ Telefon macam gini selalu aku guna masa sekolah2 dulu...nak kal makcik ke..kawan2 ke..ape2 ke....hu3....


~ Minuman dan makanan ringan pun ada dijual...



~ Berfotoshhot sesaje.....:P


~ Orang yang happy tak sudah2 bila first time ada kad ATM sendiri..ha3.....

~ Kebanyakannya pelancong asing yang datang ke KL Tower ni


~ Ni time berebut nak amik tempat bergambor kat situ...hu3....

~ Bagi le si kecik ni chance dulu ; kang majok plak.....heh3...

~ Sampai jugak turn aku......:P

~ My princess ni memang 'pantang tengok' mende2 souvinier nih ; aku je malas nak layan sangat...heh3.....


Dah lepas my princess tunggang kuda kat depan KL Tower tu barulah we alls naik. Tapi rupa2nya kalau nak naik ke atas lagi kena bayor. Kalau tak silap aku sorang dalam RM30 juga. We alls bertiga dah berapa......So amik gambor kat bawah tu je le sambil tengok2 apa2 yang ada kat situ.

Selain dari gerai2 jualan (baju, beg, kasut, topi , keychain, dll), kat situ juga ada bilik yang seakan2 mini pawagam. Kat situ ditayangkan dokumentari tentang pembinaan KL Tower. Majoriti yang masuk kat situ pun adalah pelancong asing.....Dan kami adalah diantara pelancong2 dari dalam negara sendiri.....:P

10 ulasan:

atty's berkata...

kty penah smpi sekali je kat sini

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ berkata...

tak pernah sampai lagi KL tower ni..

tp saya ade baca artikel pasal hutan simpan kat belakang tu..best!

boleh joging2 lagik!

eMMe berkata...

tak penah gi KL tower, tgk dari jauh je, heheheh~

NzA berkata...

rasa pernah 1x je ke sini..tu pn bw rombingan sk.....

Cik Cempaka berkata...

macam bestttt jer...tak penah sampai sana lagi

My Little Diary berkata...

wah.. syoknya pegi KL tower
saya sendiri tak sampai lagi ke sana.. hehe

kella berkata...

ibu dan anak tu macam serupa je~ serupa adik beradik je gayanya...

AnneRaini berkata...

memang mahal nak naik atas ni...kalo sorang boleh consider lagik..kalau satu family baik ajak gi masuk wetworld..hehehe

amirah berkata...

hihihi..siap berebut lagi tu..

ArELeEz berkata...

org naik dolu zaman skool. ada lawatan kadet bomba. free jer kot time tuh. ntah la.. 30 hengget? perrgghh..! dasat betul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs