UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 1 April 2011

SKERNYA HARI NI DAH HARI JUMAAT


Seperti selalunya, hari Jumaat adalah hari yang paling best untuk bekerja. Ada 2 sebab ; pertama...waktu keja yang agak singkat (dengan waktu rehat yang panjang) dan kedua.....sebab hari Jumaat adalah last bekerja untuk setiap minggu dan esok adalah cuti.....yahooooooooooooooooooooo! Tu yang best tu....

Korang camne? Sker tak keje hari Jumaat ni?


5 ulasan:

NM02 berkata...

kita tak kuar gie memaner ari ni, cuma tido aje. ngantuk giler ni

yahuuuuuuuuuuuuuu...

Fairus Bin Mamat berkata...

YEY..YEY.. SUKA JUGAK..

shidah berkata...

btul tue kak..hari jumaat la hari yg best..kebetulan hr nie lak hari 5s tuk PSR..so, masing2 g keje melenggang pki tshirt jerk...nikmat sungguh..hehehe..x pyh nak ssh2 gosok bju kurung..hehehe

kakchik@ella berkata...

kakchik wktu rehat tak panjang. company bagi waktu rehat panjang utk lelaki je, alasan Boss org pompuan tak solat Jumaat.

bengang jugak tapi nak wat camna .. betul gak ckp boss tu. redha dan rela je la. hihi ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

suka sebab leh datang keja pakai suar jeans..hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs