UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 April 2011

PAGI NI BREAKFAST ROTI TELUR JE....:)

~ Roti telur ; hasil air tangan my hubby.....


Selamat pagi sume. Pagi ni aku breakfast roti telur je ; my hubby yang masak. Sker2.....sebab aku tak payah nak siapkan breakfast pagi ni. Tau2 sume dah siap atas meja.

Korang dah breakfast? Apa je aktiviti hari ni. Hari ni kan hari Ahad. Mesti ramai yang plan nak kuar bawak family jalan2 kannnnnnnnnnnnnn....Apa2 pun selamat bersantai dengan family ye.

10 ulasan:

Miecyber berkata...

Roti telur pun sedap woooo...


Tips penjagaan gigi

Izan Ishak berkata...

sedapnya kak! air tangan hubby lagi tu. spesel!

kami nak balik kg kejap lagi nih~ happy weekend ye kak!

Izan Ishak berkata...

sedapnya kak! air tangan hubby lagi tu. spesel!

kami nak balik kg kejap lagi nih~ happy weekend ye kak!

eelobor berkata...

telur ori ker tak tuh? huhuhuhu

JunAina berkata...

wah bestnya azzey...ada yg nak melayan. aina kena kerjalah hari ni...penat kerja sepanjang minggu.

umialya berkata...

sronoknya dpt suami yg boleh memasak, sesekali nak jugak merasa masakannya tapi........

Gen2Merah berkata...

wahhh, pandainya buat roti telur buatan sendri. mesti sedapp.. nyum nyum

ardinihumaira berkata...

fav dni!;)

ArELeEz berkata...

semlm, org b/fast cekodok, mak masak. cicah dgn ikan kayu masak pedas. perrgghh..! t'angkat, wok..! la3..

Fairus Bin Mamat berkata...

SAYA SUKA YANG NI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs