UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 April 2011

SAYA ADA ALAHAN - SYAHIR


Ini adalah rentetan isu Syahir menolak bila diajak bergambar pada majlis sidang media filem pertamanya , KARAK yang berlangsung di Hard Rock Cafe baru2 ini. Malah ada yang mengatakan bibir Syahir disuntik Botox!

Sebenarnya seperti yang dia jelaskan, bibirnya itu menghadapi masalah selepas memakai solekan untuk Malam ABPBH 2010.

Impak dari kekeliruan ini, ada yang melabelkan Syahir sebagai artis yang sombong dan meninggi diri...... Kesian Syahir kan. Senang citer , kita yang tak tau ujung pangkal ni jangan lah mudah melabelkan seseorang itu dengan apa juga tanggapan .

Nak tau cerita selanjutnya, baca kat sini - KOSMO

6 ulasan:

atty's berkata...

rasanya syahir ni okeh je..

sahromnasrudin berkata...

owg popular tue huhuhhh

fienaz berkata...

biase la..orang da popular...macam-macam kene....hehe..

Izatie berkata...

I minat dekat shahir ni :) Biaselah tu gossip aje tu. Hehe.

NM02 berkata...

ishh... budak ni hensem giler

amirah berkata...

bila dah popular mcm2 citer kuar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs