UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 9 April 2011

MANDI-MANDA PRT 1 - FELDA RESIDENCE HOT SPRING SUNGAI KELAH (20/3/2011)


~ Dah sampai tempat yang dituju ; FELDA RESIDENCE HOT SPRING SUNGAI KELAH

~ Location map

~ Harga tiket ; sempat snap gambar kat sini masa nak beli tiket


~ Berhampiran dengan pintu masuk ke kawasan kolam mandi ...


~ Mata terpejam2 menahan panas matahari ; dah pukul 12 lebih baru sampai situ...

~ My princess

~ Family yang always sawan kamera ; yang depan baju biru tu my litle sista dan yang sebelah aku tu my mum



~ Inilah dia kolam mandinya....:)

~ Tengah cari port yang sesuai untuk lepak......he3.....

~ Aktiviti bermandi-manda dah bermula


~ Bertapa dalam air...ha3.....

~ My mum n my granny

~ My granny jadi pemerhati anak dan cucu2 bermandi-manda....:)


Actually citer mandi-manda kat HOT SPRING SUNGAI KELAH ni citer masa aku balik kampung last month (20/3/2011). Aku lambat update coz nak beri 'laluan' citer percutian aku ke Penang habis dulu.

Disebabkan dah lama tak balik kampung dan dah lama juga tak mandi-manda ngan family sume , tu yang aku ajak my mum dan adik2 aku mandi-manda kat Sungai Kelah tu. Yang bestnya my granny pon join sama.

My granny sker pegi Sungai Kelah ni sebab dia sker Kolam Air Panasnya. Dah tengahari juga masa kami sampai tu. Nak tau berapa harga tiket ; ada kat dalam gambar kat atas tu. So, tengok jelah ye.

Aktiviti pertama of courselah mandi-manda dulu. Yang paling best bila my mum pon join sama naik gelongsor yang ada kat kolam tu. ha3....So surprise! Lepas dah puas mandi tu....apa lagi we alls buat. Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ye.


*To be continue.......


P/S: Kepada yang dari luar Perak ; HOT SPRING SUNGAI KELAH ni juga adalah tempat perkelahan keluarga yang menarik untuk dikunjungi. Nakkan info? Klik kat sini.

8 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

Happening betul, seronok kan bersama2 ngan family

kella berkata...

seronoknya!! sangat best la bersama keluarga! nak gi nak gi! :D

JunAina berkata...

adoyaiii...azzey...jelez aina, jalan2 yg tak habis2! bestnya...

Cikgu CTE berkata...

tempat ni adalah kampung cikgu kat sekolah saya...dia pun selalu pelawa kami semua ke sana....

bilalah agaknya saya boleh sampai ke sana?

Miecyber berkata...

Boleh masak telor tak dalam kolam air panas tu...

Manusia jadi komoditi

Citarasa Rinduan berkata...

wah.......
azzey,,memang bestlah bercuti kesana..
tapi jauh,,
but mana tau satu hari??

oh yer...patutlah azeey like budak2.....ibunya cantik dan nenek masih sihat lagi..

ardinihumaira berkata...

bestnye ;) lama dni tak wat aktiviti dengan family

ArELeEz berkata...

mmg best, wok..! kak aneem lagik la.. dgn perut yg boyot tuh dia buleh baik punye t'lompat2 nak kejor bola. adeh3.. lupa diri lak makcik tuh. ha3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs