UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 April 2011

PEKENA SUP TULANG DAN CHICKEN CHOP KAT D'NICE , SG GABAI

~ Sup tulang

~ Chicke Chop ni memang sedap. Siap mintak tambah lagi sos nya.....:P



Dah petang2 cam gini rasanya buat entry yang santai je lah yang sesuai kan. Yelah kang buat entry berat2 kang......ramai plak yang pening kepala nak memahamkannya. Entry paling santai rasanya apelagi kalau bukan entry makan2.

Kalau terasa nak makan, waktu2 cam gini elok juga kalau pekena Sup tulang. Kena plak cuaca sejuk ; nak ujan. Hirup sup tulang ni panas2 , boleh segarkan badan....

Kalau nak tuksr selera sikit , boleh pilih Chicken Chop je. Yelah tadi lunch may be dah makan nasi.....so petang2 ni amik yang Western plak apa salahnya kannnnnn. Sup tulang dan Chicken Chop ni aku makan kat kedai D'NICE. Letaknya kat area nak ke Sungai Gabai. Memang sedap dan tak rugi makan kat situ.



P/S: Plan nak ke pasar malam je cari barang2 dapur dan apa2 yang boleh dimakan ; tak payah masak....:)

3 ulasan:

pena rozie berkata...

I like Chicken Chop. hi..hi..hi..

atty's berkata...

azzey..jom kita g pasar malam sesama nak ?

ArELeEz berkata...

uwaawaawaaaaa.... chicken chop di situ..! tsk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs