UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 1 April 2011

ALMARI SOLEK FOR MY PRINCESS

~ Nampak sangat baru beli ...* dengan bertampal2 lagi kat cermin tu...hu3...*


Actually sebab sebelum ni my princess dok ngan my mum kat kampung. Sebab masa tu dalam tahun 2009 aku baru je posting kat Kajang ni ; so dia pun dah setengah tahun sekolah kat kampung. So aku decide biarlah dia abiskan sekolah kat kampung dulu. Tak nak ganggu pelajaran dia.

Cuma baru dalam bulan 11 tahun lepas aku jemput dan amik dia dok ngan aku sekali. So memang le kelengkapan kat bilik dia tu ada yang tak cukup lagi.

Kebetulan baru2 ni birthday dia, so my huby pon terus belikan almari solek ni sebagai hadiah birthday. Masa beli tu dia kat sekolah ....so bila balik umah je bukan main seronok dia coz dapat barang yang memang dalam wishlist dia selama nih...


P/S: Makin lama lah aku menunggu dia bersolek kalau nak kuar pegi jalan2.Anak pompuan katakannnnn....:P

6 ulasan:

Ati Masrif berkata...

untung dia dpt mak ayah
berkemampuan..

berapa umur dia?

lady XOXO berkata...

wahhh so sweet la kak.. teringat masa xo kecik2 dulu dapat kelengkapan bilik sendiri mmmg besh.. rasa eksited.. haaaaa lepas ni akak klu nk kuar p mana2 kena la tnggu lama2 lg.. ahahha sbb dulu xo masa kecik pown suka menghias gaks.. ahahaha

amirah berkata...

memang kompemlah dia suka ni azzey..huhu

PeNgEmiS dUniA berkata...

kak , anak akak umur bape ? hehe

DKosongLapan berkata...

anak daghe awok cik Azzey...yg umo 4 tahun tu pun udah pandei bersolek... agaknye nengokkan umi dengan makcik2 die bersolek kot..... jenoh kami laki bini.....asei nak keluo je...nak lapstik (ikot die sebot)...adoileeee

atty's berkata...

anak perempuan kty pun kalo bersiap..punya lah lama..jenuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs