UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 22 April 2011

HEARTBEAT DENGAN BANNER BARU SEMPENA MOTHER'S DAY

~ Banner baru Heartbeat....sempena Mother's Day


Perasan tak.... yang pasang banner Heartbeat kat blog ; dah ada banner baru. Sempena Mother's Day yang bakal tiba tak lama lagi. Jadi kepada sume anak2 yang tengah berkira2 nak belikan hadiah untuk ibu masing2 boleh le ke Heartbeat nih.

Klik je banner Heartbeat kat atas blog ni. Explore kat situ...macam cenderamata ada.....Mug yang comel...T-shirt yang menarik....Keychain yang pelbagai bentuk...frame gambar yang nampak ekslusif.....dan macam2 lagi.

Dan jangan tak tau dengan memasang banner Heartbeat kat blog pun boleh mendatangkan income tau. Dengan klik2 je RM dah boleh masyukkkkkkkkkkkkkk. Baca kat sini untuk informasi ye.



P/S: Jom kita terus berheartbeat....:)

5 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

bulan 5 hari guru juga kan

ArELeEz berkata...

bln 5 kan? jom celebrate ngan mak.

ibnubaba_04 berkata...

yeee..hari ibu sungguh di nanti2 kn..tapi bagi sy, hari ibu perlu di sambuti setiap hari kerana syurga di bawah tapak kaki ibu

~ yus ~ berkata...

Ha'ah perasan. Suka sebab warna dia kena dengan tema blog yus..hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

click2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs