UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 April 2011

AMYZA AZNAN MASUK HOSPITAL GARA-GARA BULU MATA PALSU

~ Amyza Aznan


Bulu mata palsu memang cantik kalau kena cara pemakaiannya. Nampak galak je mata kan. Tapi jangan tak tau bulu mata palsu juga boleh mendatangkan keburukannya yang tersendiri. Macam yang terjadi kepada pelakon Amyza Aznan nih.

Gara2 memakai bulu mata palsu untuk satu pengambaran drama, dia dimasukkan ke hospital Ampang Puteri kerana jangkitan kuman pada kedua belah matanya.

Eiiiiiiiiiiiii....takut ...ngeri aku dengar. So, berhati2 lah ye kepada penggemar bulu mata palsu ni. Harap2 takkan mengalami perkara yang sama.....:(

Cerita selanjutnya di sini - mStar

15 ulasan:

MiYOKO SuKi berkata...

tu la, lenkali kena make sure bsh betui2 dulu bulu mata tuu

wahida berkata...

tak suka pakai bulu mata palsu..pakai maskara je...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

hmmm cari bala tol..huhuhu

Mommy Fara berkata...

kasihan...nak ctk punye psl...

ch@ berkata...

bukan bulu mata asli, mmg la kena. semoga tidak teruk atau kritikal, kena hati2 juga memilih bulu mata palsu. kita langsung tak selesa bila memakai, rasa macam nak tertutup je biji mata. berat.

Akmal Ezzah Alias berkata...

owh!!! ngeri!

::Budak Degil:: berkata...

thats why kalau dh pakai sekali buang je trus, jgn pakai lg, sbb bulu mate tu sure dh bercampur dgn eyeshadow, peluh lagi..ish2..

Pepel BoNda AmaNi berkata...

penah pakai bulu mata palsu masa time nikah dulu jerk....tue pun mak andam yang pakaikan...huhuhuhu memang xreti la nak pakai..

JunAina berkata...

bab mata ni jgn le buat memain! golap dunia nanti...

Izan Ishak berkata...

seram jek...jangan main2 ngan bulu mata palsu nih`

jeBateja berkata...

alaa...baru bulu mata palsu....ada lagik teruk...JANTINA plasu...ahakz

kella berkata...

hamboi... dasat tak henggat la! ish ihs.. huhu.. klik hb juga.. terima kasih klik2 kita... :)

mzhany berkata...

uishhh bahaya nih...smpai jangkitan kuman tuh..ishhh takotnya...

ctpayong berkata...

kalau kakct la yg pakai bulu mata palsu tu, mahu2 terkatup ja mata sebab berat bende tu..macam tak terangkat kelopak mata kakct.

hunybie berkata...

huhuhu...tgh research pasal cara nak pakai bulu mata palsu..
terbaca entry ni..jdk takut lak nak pakai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs