UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 26 April 2011

PAGI INI DENGAN SARAPAN NUGGET

Ha3....Tak boleh blah punya tajuk. Straight to the point. Actually pagi ni aku tapau Nugget yang teah siap sedia digorengkan oleh my huby untuk breakfast aku pagi ni...*mood: sker yang teramat...* Tq untuk my hubby..:)

Dah pagi Selasa pun. So, rasanya dah tak de Blues2 dah hari ni kannnnnn. Jadi jom kita teruskan keje cam bese. Hilangkan sume rasa Blues2 tu sambil layan lagu kat radio yang best2 pagi ni.....


*Minggu ni agak busy...so entry pendek ni akan jadi sinonim dalam blog ni...he3.....

10 ulasan:

mzhany berkata...

halluu azzey, morning. heheh hany srg slalu sampai awal, so b4 8.30 sempatla jenguk blog kawan2 barang 2,3 blog...

hany breakfast ngn roti je hari ni...selamat bekerja azzey...

misya berkata...

selamat pagi,semoga ceria hari ni

~ yus ~ berkata...

wah bestnya pegi keje bawa bekal yg hubby masak walaupun hanya nugget kan azzey..:)

amirah berkata...

kerja dengan semangat..!! yeahh

Cik SHiNJU berkata...

Wah..rajinnya hubby dia..
nugget biasa pun jadi sedap kalau org tersayang yg masakkan... :)

rasp berkata...

bila cik abe masakkan...
harus terasa lebih sedap food tu kan hehehehehe

qemaishak berkata...

Best keja blh dgr lagu kalau qema xblh sebab bos xblh ada gangguan bunyi, kalau dia xde boleh la lyn lagu ni huhu

qemaishak berkata...

Best keja blh dgr lagu kalau qema xblh sebab bos xblh ada gangguan bunyi, kalau dia xde boleh la lyn lagu ni huhu

Mommy Fara berkata...

nugget? sedap! hahahah!

ArELeEz berkata...

org makan bihun grg..! mak masak.. heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs