UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 April 2011

BESTNYA KARI KEPALA IKAN MY SIL...

~ Inilah my SIL wif her husband ; Abang Shukor. Ni gambar lama , aku lupa nak amik gambar dia masa kat umah dia baru2 ni.....


~ Sampai terpejam2 mata aku..hu3...

~ My hubby tengah rancak sembang ngan Abang Shukor

~ My SIL masak Kari Kepal Ikan dan Ikan Kembung bersambal hari tu. Memang Kari Kepala Ikan dia yang terbaekkkkkkkkkkkkkkkk lah...:)

~ Kurma Nabi ; KURMA NAJWA......My SIL ni pegi tunaikan haji last year. Tu yang beli kurma nih. 1 kotak cam gini RM100.

~ Ni plak air zam-zam. Masih ada .....dah rezeki kami untuk rasa sorang sikit malam tu. Cawan comey tu pon dibeli di Mekah juga.....:)


Kan baru2 ni aku ada update live dari Bangsar kannnnnnn....*chewahhhhhhhhhhhhhhh....*. So kali ni aku nak share le menu yang dijamu oleh my SIL malam tu. Dia masak Kari Kepala Ikan. Memang terbaekkkkkkkkkkkkkkk lah. Sampai 3 pinggan aku makan. Tak hengat2 langsung....ha3.....

Kalau kat umah nak abiskan sepinggan pun susah. Selain dia jamu kami dengan kurma Najwa dan air zam-zam. Sejak di balik dari Mekah hari tu ; baru ni berkesempatan nak jumpa....Kebetulan dia pun baru pindah umah. My SIL dan husbandnya ni keje kat Keretapi Tanah Melayu (KTM).So dok kat kuarters yang KTM sediakan kat Bangsar.....

4 ulasan:

Miecyber berkata...

Bestnyer dapat pekena Kari Kepala Ikan..

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

eMMe berkata...

citer pasal kari lagi, peghhh..bisa gugat imam puasa ku, hahahaha....

ardinihumaira berkata...

nyum3 ;)

ArELeEz berkata...

oo.. buleh la naik ketapi free! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs