UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 6 April 2011

PENANG VACATION ; PRT 13 - KAPAL DAN PADANG KOTA

~ Tak tau apa nama tempat ni ; cuma ada tertulis kat bangunan tu 'SWETTENHAM PIER'....

~ My princess pon nak tumpang sekaki posing....hu3....

~ Motif singgah sini sebab nak tengok kapal besar ni......kapal percutian nih....




~ Kan masing2 amik peluang bergambor berlatar belakangkan kapal ni....:P



~ Yang ni kat Padang Kota



~ Aku minat tengok bangunan nih ; tu yang amik gambar tu. Berhadapan dengan Padang Kota


Lepas berfotogediks sebelum check-out tu, we alls terus ke Bandar Georgetown. Tujuannya ; salah satu nak singgah kat tempat yang ada kapal besor tu. My hubby dah nampak kapal ni masa jalan2 sebelum tu. Tapi tak dapat singgah coz hari ujan. Tu yang decide nak pegi sekali lagi sebelum balik ke Kajang ni.

Alhamdulillah, tercapai juga hasrat we alls nak bergambor kat kapal besor tu. Lepas tu singgah kat Padang Kota plak. Tak sah kalau pegi Penang tak singgah Padang Kota nih. Waktu tu tengahari ; cuaca pun panas. So, takdelah singgah lama2 sangat.Just untuk amik gambar je.

At least tau le camne rupa Padang Kota tu...:P


* To be continue........


P/S:Actually ada tujuan yang PALING PENTING untuk kami ke Georgetown tu. Nak tau? Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

3 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah bestnya berfotogedik kat padang kota....this week eida nyer turn lak nak ke penang...hehehhehe...

akak...ha'ah eida duduk dekat taman equine..eida keja dekat sungai balak..dekat la ngan akak kan...

icee-yah berkata...

huhu..bestnye tgk..icee pon pg jugak:)

ArELeEz berkata...

uiks! bapak besor kapal tuh! jom b'coti di atas kapal nk x? heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs