UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 21 April 2011

SELAMAT PAGI ; SEMALAM DAPAT UPDATE 1 ENTRY JE

~ Selamat pagi sume


Disebabkan semalam agak busy ...aku cuma sempat update 1 entry je. Bw pun tak berapa sempat. Pagi aku atend Program Kesejahteraan Psikologi kat Putrajaya. Mula pukul 8.00 pagi dan berakhir pukul 12:30 tengahari.

Balik ke office dah pukul 1:10 ; dah waktu lunch. Lepas lunch plak sempatlah bukak blog sekejap dan bw ke beberapa buah blog ....sebelum blackout kat office aku nih. Kebetulan semalam aku tak bawak laptop. Tu yang cuma sempat update 1 entry je tu.

So, hari ni insyaallah aku akan update lagi mana yang boleh dan bw ke blog kawan2 cam bese ye...:)

8 ulasan:

LuN@_aiDi berkata...

Salam kenal,
jom blogwalking di blog sy=) boleh terjah New Zealand^^
http://kisahkami83.blogspot.com

LuN@_aiDi berkata...

**sy folo blog kamO^^

atty's berkata...

kty pun dua tiga menjak ni bz..

My Little Diary berkata...

selamat pagi azzey... :)

fairus berkata...

update jangan tak update.. :)

relevan berkata...

Selamat pagi ;)

kakchik@ella berkata...

arini lepas geram updet byk2 eh. ptut la kc rindu kt azzey semlm. bz rupa2nya.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpe...
selesaikan ape yg patut dahulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs