UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 13 April 2011

KL TOWER - TUNGGANG KUDA


~ Dengan penuh gaya my princess menunggang kuda

~ Muka macam berani2 takut je...hu3..


~ Aku jadi pemerhatu je ; nak join tak berapa berani plus geli....eiiiiiiiiiiiii

~ Amik gambor tepi kuda pun jadilah....:P

~ Pusing lagi......



~ Puas sangat le tu ; dapat apa yang dia nak....heh3....


Lepas jalan2 kat Taman EKO Rimba KL tu we alls terus nak masuk ke KL Tower......tapi sangkut sekejap kat tempat menunggang kuda nih. Sape lagi yang sker benda2 yang adventure nih...my princess lah.

Bayaran yang dikenakan adalah RM 5 kalau guna kamera sendiri dan just nak bergambor je. Tapi kalau nak bergambor dan pusing2 tunggang kuda (2 kali pusingan) bayarannya RM10.

Kalau guna kamera yang disediakan just nak bergambor je....RM10 juga.Tapi tak leh nak pusing le....Sebab we alls memang usung je kamera murah ni ke sana -sini so bayar RM10 jelah , untuk pakej bergambor dan tunggang kuda sambil pusing2 kat situ.

4 ulasan:

amirah berkata...

sama la geliiiii..hehe

Mama Gee berkata...

eeeeeee chomelnyaa kuda tu....amek gambo oklah..to nk naik..rs cam gayat jek..

atty's berkata...

firdaus pun suka kalo dpt tunggang kuda nie

kiwi berkata...

kiwi tgk je kuda kt urm tu..x pernah tunggang pn..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs