UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 17 Februari 2011

HEARTBEAT PROGRESS .. 2 HARI LAGI GENAP SEBULAN

~ Earnings Heartbeat setakat ni ; RM 37.11........


2 hari lagi genap sebulan aku bersama Heartbeat. So far earnings Heartbeat ; RM37.11.....Means, another RM12.89 to cash out!

Aku target this month aku boleh cash out dah. Tapi belum cukup lagi nampak gayanya. Korang punya macam mana? Masyukkkkkkkkkkkkkkkkk ke?. Heh3.....Anyway terima kasih banyak2 pada kawan2 yang sudi klik banner Heartbeat aku n register.

Kepada yang belum join ....jangan le malu dan segan...klik je banner Heartbeat aku kat atas atau kat sidebar blog ni then register sama. Kalau ada yang register nanti inform ye. Boleh aku buat kunjungan balas ke blog korang dan klik2 Heartbeat korang pulak......* Ada ke sape2 sudi tolong cukupkan kagi RM12.89 aku tu....boleh aku cash out cepat2....heh3....*



P/S: Jom ramai2 join Heartbeat !!!

11 ulasan:

Azwani berkata...

wahh masyuknyaaa...wani masih lagi 0 sen setakat ini..

eMMe berkata...

heartbeat lagi cepat naik dari nuffnang kan....?ye ke azzey?

MiYOKO TACHIBANA berkata...

bestnye....

sy br ciput je... :(

klik2 ur HB.. :)

relevan berkata...

uihs..sudah ada peningkatan :)

Fairus Bin Mamat berkata...

WOW.. MANYAKNYE... PS: CLICK UR HB

wahida berkata...

wowo wowo...banyaknya...saya punya baru sehinggit setengah...mencik!

Miecyber berkata...

Tahniah....

7 orang terkaya di Malaysia

JunAina berkata...

aina pun dah ikut nasihat azzey...register semlm...kita dah klik2...

atty's berkata...

Tahniah azzey.kty pun tiap kali masuk blog kwan2 yg ada hb terus klik ..hb .

DKosongLapan berkata...

awok asei masok je blog cik azzey ni....teghuih klik HB cik azzey......

ardinihumaira berkata...

dni nyer lama dah tak semak..tapi tak bape naik hehe sebab dni tak berapa berkempen mana. tak sempat lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs