UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 5 April 2011

PENANG VACATION ; PRT 12 - BERFOTOGEDIKS LAGI SEBELUM CHECK-OUT ...

~ It's my turn ....he3.....

~ Abaikan katil yang belum dikemas tu....nak check-out sudaaaaaaaaaaaaa..

~ My hubby's turn....:P

~ Turn my princess tak boleh lupa....hu3...


~ Ayah n anak plak.......

~ Ibu dan anak....:)

~ .....me n my hubby......hu3.....



~ Then yang wajib gak nih....our turn.....My litle family....

~ Dah kaki posing....kat pintu pon jadik..hu3.....


Dah 3 hari kat Penang.....jalan2 sana-sini (walaupun rasa tak puas lagi), tibalah masa nak ceck-out. Sedih je rasanya nak tinggalkan Penang. hu3.....

Beselah sebelum check-out tu ; dah bersiap2 bagai harusssssssssssssssss sekali lagi berfotogediks! Hari tu dah berfotogediks sakan...kali ni sambung lagi......:P

Jangan rasa menyampah ye. Atau rasa boring ke hape ke.......Selagi tak abis citer aku gi Penang nih , selagi itulah korang akan nampak gambar2 gediks aku ngan family kat sini.....he3....


*To be continue......

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

wah .. wah .. wah .. posing sakan. hihi ..

ardinihumaira berkata...

bestnye family akak sporting ;)

ArELeEz berkata...

woit! mak kata, muka abang mie poyos! ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs