UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 April 2011

DAGING BLACK PEPPER - RESTORAN ASAM PEDAS PRIMA SAUJANA

~ Daging Black Pepper


Dah dekat waktu lunch ni , so memang sesuailah kalu citer bab makanan. Hari ni nak citer tentang Daging Black Pepper plak. First time cuba last week kat Restoran Asam Pedas Prima Saujana. Semalam aku ada citer tentang restoran nih. Memang sedap. Makan dengan nasi panas2.

So, nak cuba ke? Mungkin nak tukar selera........

10 ulasan:

NzA berkata...

hari ni pun ibu masak daging masak black pepper....nyum...nyum ..nyum...

LYAfrina berkata...

TGK PON TERLIUR SGT

fienaz berkata...

seddaaapppppnnnyyeerrr.....

kakchik@ella berkata...

sedap nya azzey. terus tetiba rasa mcm nak buat sendiri. hihi ..

atty's berkata...

lauk kegemaran kty nie..anak2 pun..
kalau kty masak, mau makan 2-3 pinggan

Pepel BoNda AmaNi berkata...

menarik jugak nie...kat prima saujana tue dekat ngan tesco sana tue nyek kak??? leh la try nanti...

meaw berkata...

slrpppppp,sedap nye !

PutRee SeJiNjaNg berkata...

fav tilla ni...sedapnye...yummyy...

ArELeEz berkata...

restoran nie kat area situ2 jer kan? sbb rase cam penah nampak mase round2 ngn pakcik, naik moto hari tu.

azzey berkata...

Restoran ni kat prima saujana. kat giant. bkn kat kajang perdana lah....ishk2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs