UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 24 April 2011

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU


Selamat berhari minggu. Dah breakfast? Breakfast apa? dan breakfast di mana? Aku tak ke mana2 pagi ni. Breakfast kat umah je. Dengan teh 'O' panas dan biskut cam kat atas tu. Rasa boring juga tapi tak tau nak ke mana....

Plus , my princess masih di sekolah ; ada camping. Bila dia tak de memang sunyi sikit. Dah bese bertiga....bila berdua..macam ada yang kurangnya.

Cuaca agak panas pagi ni. Teringat aku pada kain yang belum disidai. Yang tengah di mesin pun ada lagi tu...hu3.......Inilah kerja yang bese kalau hujung minggu.....Basuh kain...sidai kain..lipat kain....:P

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

dah lama gak tak makan biskut ni

tengkorakemas berkata...

biskut jagung ke?sedap gak tu cicah biskut dgn air panas..nyam2..

p/s:agak2 bosan tu kak sediakan merchandise utk filem TE :D

qemaishak berkata...

wah bagus nya breakfast simple je, kalau qema mmg xcukup tu haha

rasp berkata...

hujung minggu nie mmg byk 'kerja' yg nak dilangsaikan...
nak nak bab kain baju kan :)

fairus berkata...

biskut camni lebih sedap direndam dengan kopi o.. :)

ArELeEz berkata...

perut xb'dayang senandung ke makan biskut jer? hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs