UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 April 2011

TETAP BERBLOGGING WALAU DALAM KEPALA TENGAH PUSING

Hai korang...dalam pada kepala ting tong' lagi ni , masih lagi gigih nak berblogging. Baru je lepas lunch. Hari ni beli kat kantin je; okaylah dari tak de. Kadang2 kena belajar juga mensyukuri apa yang ada kannnnnn....


Nasi putih dengan kari terung berlaukkan ikan goreng ; cukuplah buat mengalas perut. Asal jangan perut masuk angin cukup. Sementara nak tunggu waktu ke surau, layan fb dan blog sekejap.


Terima kasih untuk kawan2 yang datang blog ni dan juga baca entry2 kat sini.Even 2-3 hari ni aku kurang update entry sebab busy , tapi masih ada kawan2 yang sudi datang dan baca entry kat blog ni. Sayanggggggggggg korang sume....

11 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpe...
wat yg mane penting dulu yew...

My Little Diary berkata...

iye la... sentiasa bersyukur apa yang ada... :)

amirah berkata...

azzey asik pening je ni..ada good news ke ni?

qemaishak berkata...

qema pun buka & baca blog kawan2 je hari ni hehe..semoga cpt sihat ye:)

Ati Masrif berkata...

janji dapat nasi n ikan dah alhamdulillah
kan azzey...hehe

misya berkata...

jgn lupa blik nanti mkn ubt

rasp berkata...

bila kepala ting tong, nak makan pun tak selera kan...
hopefully u'll recover soon...

icee-yah berkata...

em..semoga akak cept sembuh ya:)

fairus berkata...

kalau tak kawan, sape lagi yang nak kunjung blok awak ni.. :)

eelobor berkata...

hehehe, bila dah jadi tegar nih, susah nak berhenti ek?

ArELeEz berkata...

org t'ingin nk makan maggi ayam buh telur la.. owh.. sodapnye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs