UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 4 Februari 2011

HEARTBEAT PROGRESS ... AFTER 2 WEEK



~ Earnings Heartbeat setakat ni......RM27.35


Inilah Heartbeat Progress aku lepas 2 minggu join HB nih. Earnings setakat ni adalah RM27.35. Alhamdulillah everyday ada je peningkatan earnins. Terima kasih banyak2 untk kawan2 yang sudi klik kat banner HB aku dan sudi register thru banner kat blog aku nih.

Sebelum ni aku ada wat review Heartbeat Progress after 1 week join HB. Bukan nak show off, cuma nak share pengalaman dengan kawan2 yang baru2 nak berkenal2an dengan HB ni. Lagi sekali aku nak inform status kita kat Nuffnang takkan effect macam yang aku citer kat entry aku sebelum ni.....

So, kalau ada yang berminat nak register klik je kat link Heartbeat ni atau pun klik je banner kat atas tu ye.....Selamat mencuba...:)

7 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

memang not bad kan, saya punya RM2.00++ itupun ada sorang yang daftar, kalau ramai2 daftar lagi seronok kan

Myra Jay berkata...

Wahh, thniah Sis.. Mmg best tgk ada peningkatan kan.. :)

Dah klik HB:)

Azwani berkata...

kak,saya berminat la nak buat jgk. macamna nak buat heartbeat tu..tak tau. kalau kat page heartbeat tu nak klik mana..

Admin P@P berkata...

Salam.
Tahniah. Semoga terus meningkat.

TQ

Kalamhati berkata...

waaah itu sudah bagus!
byk gak tu azzey..

Mama Kembar 3 berkata...

wah banyak tuh! mama baru ada 5 hinggit jer hehehe.

nur berkata...

tahniah.. nk kene promote lagi ni.. Azzey punye dah jauh ke depan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs