UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 16 April 2011

SELAMAT PETANG

Selamat petang. Entry pertama hari ni ; dah pukul 3 petang pon. Pagi tadi sibuk dengan macam2 urusan ....beselah hari cuti kan. Bermula dengan hantar my princess ke sekolah......then breakfast kat luar dengan my hubby.

Tengahari , amik my princess dari sekolah. Sempat singgah Mc'D sekejap beli Aiskrim Oreo Mc'Flurry untuk my princess. My hubby teringinkan burger. Aku? Memang tak berpa sangat dengan burger2 ni.

Sampai sekarang belum makan nasi lagi. Terasa nak makan nasi panas2 dengan telur goreng berkicap ; pun sedap gak kot.....:)

5 ulasan:

nur berkata...

selamat petang juga Azzey..

ardinihumaira berkata...

cakkk akak.. lama dni tak bw... 2 hari tak ngadap blog hehe.. penuh test minggu lepas. minggu ni penuh esemen

kakchik@ella berkata...

mcfully oreo tu feveret bodigad kita.

Redbloodsnow berkata...

selamat ptg gak kak azzey :)

ArELeEz berkata...

semlm, mak masak ayam tumis cili padi. marvellous, dowh..! jgn jeles aa.. ha3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs