UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 April 2011

LUNCH DENGAN KARI KEPALA IKAN....TERBAEKKKKKKKKKKK LAH!

~ Kari Kepala Ikan


Hai sume.....Amacam dah rehat lama waktu lunch tadi? Mesti dah makan kan. Dan dah kenyang kan.....Dan of course sekarang ni ngantuk kan....heh3......Sebab aku pun dah mula mengantuk ni. Tadi sempat tido sekejap je, sebelum kuar pukul 2 anta my princess ke sekolah. Masuk office agak awal ; dalam pukul 2:20 petang....Waktu rehat habis pukul 2:45 petang. So, tido sekejap kat surau plak..:P

Tadi korang makan apa? Aku makan Kari Kepala ikan terbaekkkkkkkkkkkkkk punya. Kan aku dah cakap sejak balik dari Penang baru2 ni kami jadi addicted dengan Curry. Dapat makan tadi.....perghhhhhhhhhhhhhh memang sedap. Tak toleh kiri kanan dah. Tau2 tinggal tulang je......:)

9 ulasan:

qemaishak berkata...

Baru makan kari daging malam tadi hehe
jarang sgt masak kari ni, makan jarang2 tu yang best tu:)

Salam kenal, duk kajang area mana tu?dekat dah kita ni hehe

Sharinginfoz berkata...

lama tak makan kari kepala ikan, mesti ngantuk punya

Mommy Fara berkata...

ya allah! sodapnye! tgh lapo nie!

rasp berkata...

mesti sehingga menjilat jari tu...
& jari2 tu pun mesti wangiiiii je bau nye hehehehe

NISA KHAIRI berkata...

wah..ni favourite encik suami ni..mesti sedap giler...huhuhu

PutRee SeJiNjaNg berkata...

wah nangis tu....nak sikit boleh...heheheh

ardinihumaira berkata...

cedapnye :)

Redbloodsnow berkata...

terbaik la kari tu..yummy!

ArELeEz berkata...

buleh jadik minah curry la pasnie! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs