UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 April 2011

PAGI YANG HUJAN ; KEPALA PUN TING TONG LAGI

Pagi yang hujan. May be dari malam tadi ; aku tak perasan. Balik shopping barang2 dapur dari MYDIN, Bangi aku terus tido. Sebab kepala pening. Subuh baru tejaga. Bangun pagi ni pun dalam keadaan kepala 'ting tong' lagi....hadoiyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Kat tempat korang ujan? Ujan2 ni jalan pon jem. Sume pakat2 kuar lepas ujan ; dalam waktu yang sama . Itu pun penyebab ujan juga tu.

Macam tadi , kat trafic light......agak jem juga. Dah le aku dah lambat......Senario bese waktu ujan kannnnnnnnnn. Apa nak buat.

11 ulasan:

amirah berkata...

sama la kat melaka pun hujan azzey..tapi takdela jem..

MataHati @ MH berkata...

kat kaytee tak hujan pun.. panas memanjang.. haus tekak dibuatnya

~ yus ~ berkata...

BP pun hujan juga..

misya berkata...

kat penang tak ujan pun kak azzey,mendung je,selamat menjalankan tugas

Pepel BoNda AmaNi berkata...

hujan pagi nak g keja...sampai kemalasan berganda2...huhuhuhuhu....bestnya tido kan...time2 ujan nie....

rasp berkata...

tadi pagi rintik2 skit je kat kl nie...lepas tu line clear dah...

* sis, i ada tag u utk contest..tq

jeBateja berkata...

ooo..malaysia hujan erk....singapore panas...ahakz....kalau hujan kan best...ahakz

eiela berkata...

kat sini pukul 6.30am tadi hujan lebat, tapi sekarang dah reda dah.


Latest Entri :
Resepi Kek Coklat

ArELeEz berkata...

kat sini line clear..! santek jer cuaca..

fairus berkata...

kat sini start ujan pukul 5 pagi...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sini pon dah ujan2 selalu nieh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs