UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 17 Februari 2011

CERMIN DIRI ... CERMIN PERIBADI




Orang kata wajah cermin peribadi....Dan dari mata barulah turun ke hati. Tapi ini bukan entry jiwang atau nak bercerita tentang dua hati......Cuma nak berkongsi.....*he3....cam pantun plak....*

Kat office aku boleh katakan di setiap tempat laluan utama dah dipasangkan cermin besar kat dinding. So tak de istilah lagi tak sempat nak tengok baju kita tu kemas ke tak.....tudung senget ke tak.....tali leher betul ke tak ikatannya.....coz cermin dah disediakan sebesar2nya!

Betapa pentingnya penampilan kepada sesebuah jabatan. Sampai salah satu inisiatifnya meletakkan cermin macam gini ......*Ini aku andaikan sendiri jelah..yelah mesti sebab nak tengok penampilan...takkan nak syok sendiri plak kan...*

Macam dalam gambar kat atas tu arrow yang kaler biru tu adalah cermin dan yang sebelahnya dengan arrow kaler merah tu pintu lif. So sape2 yang nak naik ke atas berurusan....boleh le jeling2 dulu kat cermin tu sementara nak tunggu pintu lif terbuka.....Mana tau kot ada comot2 kat muka...so boleh le touch up sikit2 dulu....hu3.....

6 ulasan:

nulhazwany abdul malik berkata...

cermin dan wanita tak boleh dipisahkan..

kalau waktu sekolah, cermin macam tu penuh dengan budak perempuan. ^^

s.y.a.r.q berkata...

dulu masa kat sekolah pon, setiap tingkat kat depan tangga ada cermin. senang nak kemas2 kan diri :D

Azlina.Azhar berkata...

yerla..kat sekolah saya pun dulu ade cermin setiap luar toilet...kat dalam mmg lah dah ade..bayangkan lah berape byk toilet kat sekolah tu..berape tingkat pulak kan..

alinac lover berkata...

HEHEHEH best juga ada cermin besar2~

ardinihumaira berkata...

dni paling geram kalo masuk toilet tak ado cermin ;) bestnya ad cermin besar

Izan Ishak berkata...

wahhh...baguslah ofis kak azzey. mmg betul pun, kena pastikan diri tu kemas sblm berurusan kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs