UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 Oktober 2010

PASAR MALAM BANGI & RESTORAN PERANTAU

~ Sian my granny yang dah ngantuk dan penat kena usung dengan cucu2nya yang tak hengat2 bila dah kuar jalan!

~ My litle sista.....Areleez

~ Meja makan cara bersila jadi pilihan!

Balik dari umah Acu kat Shah Alam, we alls terus ke Bangi coz nak pegi Pasar Malam kat sana. Kebetulan hari hari Sabtu (2.10.2010). Pasar malam kat sana setiap hari Selasa & Sabtu.My sista & My SIL nak cari tudung. Aku pon tumpang sekaki! hu3.....

Masa sampai kat sana......hari dah mula nak hujan. Angin kuat. Ada peniaga yang dah berkemas barang2 mereka. Tapi mujur ada satu gerai tudung lagi yang belum berkemas. Sudahnya pilih punya pilih......RM100 ++ juga sume skali......Ha3..........Tapi bukan aku sorang......My sista, my SIL, belikan untuk my mum, my princess dan my granny........

Dari Bangi terus balik ke Kajang. On the way, we alls singgah kat Restoran Perantau ; tepi highway dalam kawasan Sungai Ramal. Bestnya restoran ni ada tempat makan yang berkonsep makan bersila........Saje nak cuba kelainan.......

Hampir pukul 11 lebih jugalah baru sampai kat umah malam tu........

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

not bad juga layan kat pasar malam kan

Perkahwinan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

ardinihumaira berkata...

wahhh first time dni tengok ada restoran makan bersila tau sis :D

eelobor berkata...

ala2 makan mcm org jepun ek? hihihihi

jeBateja berkata...

Oerantau tu...sedari dulu mmg best....sampai penuh je org....ahakz

ArELeEz berkata...

bestlah perantau tuh! dah la servis laju, makanan pun sodap!

azzey berkata...

Sharinginfoz; sy mmg sker g pasar mlm bangi tu....lg2 klu nak cr tudung!

ardinihumaira: akak pnh jg jumpa restoran yg berkonsepkan seumpama ni sblm ni......kat dlm majalah le.....he3....tp x pnh cuba!

eelobor: x dpt pg Jepun.....ala2 cam Jepun pon okay gak.......:)

jeBateja: tau tpt tu kannnnn.....

Areleez: tgk le sape yg bwak......mesti tip top punyalah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs