UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 Disember 2010

WOW! PIZZA HUT .........

Last week layan PIZZA HUT lagi dengan my hubby & my princess. Tak ingat apa nama PIZZA yang terbaru . Tapi inilah rupanya…… Memang sedap coz banyak cheese!

Mushroom Soup yang sedap ni mesti tak ketinggalan untuk diorder!

Makan plak dengan roti nih….Panas2 lagi……..:)

Pepsi untuk my hubby & Revive untuk aku…….

~ For my princess.....dia sker sangat yang masam cam gini....

And sebagai desert aku order Kek yang ada aiskrim nih. (Pun lupa apa namanya) Yang penting….Sedap!!!!!!!!!!!

P/S: Actually bawak my princess makan kat PIZZA HUT ni sebagai insentif untuk dia, coz satu hari suntuk dia mengecat bilik dia dengan kaler biru! Memang cantik kaler tu bila dah siap dicat….:)

7 ulasan:

mzhany berkata...

wuuu sodapnyer...

♥ manje ♥ berkata...

erk terliur ar tgk pizza yg byk cheese tuh!

Shafa berkata...

suka mushroom soup dia. argh... jd makin lapar tengok gambar makanan..

Echam berkata...

Terliurlah plak.. adessss...

d_LA berkata...

adehhhh...siyes terliur ni tgk mushroom soup tu...yum yum

Ct Arina berkata...

nk sup tuuuu!

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

sdap nyerrrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs