UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 8 Februari 2011

TAK JADI KE LANGKAWI

Memang aku ada citer sebelum tentang aku nak ke Langkawi kannnn..Siap buat nentry countdown lagi…*he3..kunun …*

Actuallly dalam hati aku ni makin dekat tarikh nak pegi makin rasa tak de mood nak pegi. Salah satunya rasa mcm berat nak tinggalkan my hubby n my princess lama2….hu3…feeling le plak.

So, pagi tadi aku request untuk tarik diri ; saje je cuba2 nasib walaupun aku tau dah last minute. May be susah nak diluluskan. Mula2 memang pihak urusetia kata tak boleh coz kena ada orang replace baru boleh tarik diri.

Dah last minute cam gini bukan senang nak cari orang kan…..Tetiba lepas minum tadi…member aku bagi tau pihak urusetia call kata aku boleh tarik diri sebab dah ada staff lain yang nak replace tempat aku…..Aku ape lagi….dalam hati ada taman lah jadinya..he3…. So aku nak bagi tau kat kawan2 sume yang aku tak jadi ke Langkawi. Abaikan je entry2 sebelum ni ye. Tak de coklat2 dari Langkawi ye….he3…Dan ini juga jawapan kepada soalan kakchik@ella kat shoutbox aku tadi....:)

P/S: Memang benarlah..Allah itu tau apa yang terdetik dalam hati kita. Dah 2-3 hari aku rasa macam nak tarik diri je. Mungkin apa yang berlaku ni ada hikmah –Nya.

10 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Btl tu Azzey .. Allah mendengar tiap keluhan hambanya. Alhamdulillah ..

My Little Diary berkata...

salam,
aik!!! tak jdk pulak..
iye lah kalau dah hati tu terasa berat je nak pegi, baik jgn pegi...

eelobor berkata...

saya pun plan gak nak ke langkawi hujung bulan 4 atau awal bulan 5 sebab kebetulan nak pegi jemput adik kat arau baru abis matrik. masalahnya ada orang cakap, pertengahan tahun tak best pegi langkawi jika naik feri sebab ombak besar kat sana. entah betul ke tidak. ada info tak?

Hanis Azla berkata...

mungkin ada hikmah yg kita tak tahu bila hati berdetik takmahu pergi tu kan.. saya pun kalau nak pergi jalan tinggalkan family ni mmg rasa berat sikit..

ardinihumaira berkata...

tak pe kak.. nanti boleh pegi lain kali :)

Sharinginfoz berkata...

percayalah ada hikmah atas apa yang berlaku

man yusoef berkata...

apesal bw harini..org asyik citer nak pegi langkawi je..huhu

Shafa berkata...

selalu orang yg dah berkeluarga ni dah tak syiok kalau nak kena berkursus jejauh kan. bimbangkan suami dan anak2 apa la dorang buat. makan ke tak. tak pergi langkawi kali ni takpe. boleh pergi len kali kan azzey. jenjalan dgn family sekali baru syiok!

anaklangkawi berkata...

Takpala tu.. nnti2 datangla..

http://langkawi-updates.blogspot.com/

Miecyber berkata...

Saya baru balik dari Langkawi...

Bestt.....

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs