UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 6 Februari 2011

JOM JOIN HEARBEAT.....BOLEH TAMBAH INCOME ; MASYUKKKKKKKKKKKKKKK...


You alls dah register Heartbeat? Kalau belom jom cepat register. Senang je. Klik je banner kat header atasdalam blog aku ni then sign up cam bese ; ikut arahan kat situ.Klau ada apa2 yang kawan2 tak faham....boleh le tanya, insyaallah aku tolong jawab ye...

Bukan ape, best join Heartbeat ni coz earnings everyday masyukkkkkk. Katalah ada sorang yang klik banner yang kita tepek kat blog tu dan register, RM 2 akan masuk dalam Heartbeat kita. Macam baru2 ni aku update Heartbeat Progress.. After 2 weeks ada RM27.35 kat situ. Pagi ni aku cek ada peningkatan lagi dalam RM2++.

Imagine....kalau sehari RM2....Sebulan 30hari x RM2 = RM60. Sape nak bagi duit saje2 kat kita. Bukan kena jual barang pun. Tepek banner n klik2 je. Itu belum lagi kalau ada yang purchase apa2 barang thru Heartbeat kat blog kita.....Itu pun masyukkkkk gak....

Klau blog cam aku yang trafik tak seberapa ni pon......earnings ada....blog yang trafik kaw2 tu lagi le berganda2 masyukkkknya. Jangan risau status kita ngan Nuffnang takkan effect. Trust me! Sambil2 register tu boleh cuci mata dengan macam2 barang yang ada kat Hearbeat ni.....ada macam2 yang boleh dijadikan hadiah eg....mug, T-shirt, dll..Design pun cantik2....

So, jom join Heartbeat. Klik banner kat header atas tu ye......:)



P/S: Kepada kawan2 yang dah register HB tu, jangan lupa selalu2lah wat promo kat blog so orang akan tau dan klik2 HB kita untuk register....:)

1 ulasan:

Azwani berkata...

saya dh tepek dh iklan tu kat blog pagi tadi. tq atas tunjuk ajar. ooo kita kena pomot jgk ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs