UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 8 Februari 2011

WAKTU MINUM YANG TAK SUDAH-SUDAH

Waktu minum yang memang dibenarkan untuk staff dah pon abis. 20-30 minit je pon. Tapi dalam office lengang je lagi . Means masih ramai staff yang belom masuk. Masih minum dan sembang2 kosong lagi tu.

Entahlah…tak tau nak kata apa. Sikap masing2. Masing2 tau apa yang nak dibuat dan apa yang tak patut dibuat. Tegur lebih2 nnati dikata ‘busy body’ dan nak tunjuk bagus plak.

Biarlah….Yang baik jadikan contoh…yang kurang baik sama2 kita jauhkan. Itu jelah yang temampu nak dilakukan.

P/S: Aku macam beselah…..minum air yang aku bawak dari umah je…..:)


7 ulasan:

atty's berkata...

salam azzey..tu lah kan ..
tp takpe..bior org ngn style org..kita jgn tiru tau .

wahida berkata...

yang buruk jgn ikut...

YanaMIB berkata...

tegur dlm hati je lah kn..hihi =)

nur berkata...

Masa itu emas.. lagi nak dibazirkan.. better Azzey update blog ye..
Jemput ke:ALL IN ONE

nurkass berkata...

haha..sabo jela..
dah jadi kebiasaan..haihh.

ardinihumaira berkata...

kita jadi diri kita :)

amirah berkata...

payah nak tegur..dah jd biasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs