UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Februari 2011

NASI PUTIH, IKAN GORENG DAN SATU JENIS SAYUR ..

Nasi putih, ikan goreng dan 1 jenis sayur ; tak kisah le sayur ape pun . Coz sume jenis sayur aku makan asalkan halal.

Eh2.....ni citer ape , tetiba cakap pasal nasi dan lauk bagai nih. He3.....actually ni menu yang aku plan untuk lunch hari nih. Aku mintak my hubby tapaukan je nasi dan ikan goreng kat umah tu. Sayur mintak dia belikan yang dah siap masak. Malas nak balik rasanya tengahari ni. Tak de kelam kabut sangat . Boleh jimat masa.

Surau pun dah besar ; selesa je nak solat kat surau office. So tak payah le aku nak balik lagi waktu lunch ....lagi2 sekarang dengan cuaca panas terik. Nak drive pun sakit je mata.

Korang camne? Balik ke?

5 ulasan:

Dda Ly berkata...

mmg simple, tapi lazattt..:)

jemput ke rumah ye?
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch OK..♥♥♥

cik nurussalwa berkata...

janji dpt mkn lunch.. tu kira Alhamdulilah.. hehe

=)

amirah berkata...

jauhhh..selalu berdating ngan husben je waktu lunch

Fairus Bin Mamat berkata...

TAK BALIK UMAH.. TAPAU JE BIASA TENGAHHARI.. (PS: HB SAYA PON DAH KENA MACAM AWAK.. :(

ardinihumaira berkata...

dni skang lunch, mesti makan. kalo tak, umi macam 'paksa' makan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs