UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 9 Februari 2011

WALIMATUL URUS .. SARAH - HAZRIL

Mula2 aku ingatkan sijil untuk aku. Sebab tadi member aku inform ada sijil untuk aku coz dah fill up 7 hari berkursus untuk setiap tahun tu. Aku pelik juga....kenapa lain sangat kaler dan design kali ni. Siap gulun2 dan letak riben bagai.....

Sekalinya.....bila aku dah bukak dan belek2......

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Sekali....kad jemputan kahwin daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......Officemate aku ; si HAZRIL nak kawen dah. Dengan SARAH ; pun member aku juga. Tapi keja kat Penang. Kenal masa INDUKSI le ni. Masa tu aku pon ada sama. 2 minggu INDUKSI ; Patutle asyik jeling-menjeling je dalam kelas. Rupanya jeling ada makna......




Tak taulah dapat pegi ke tidak....Yang lelakinya di KEDAH ; Yang pompuannya di PENANG.Apa2 pun semoga keduanya berbahagia nanti dengan alam baru yang bakal ditempuhi.....:)



P/S: Macam2 design kad jemputan sekarang ni. Dulu2 pakai fotostate je...Tu pon dah kira gah sangat.....Tapi cantk juga cam gini. Yang penting ikut je kemampuan dan tak membazir kannnnnnnn

7 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

baru kad, beratus2 boleh habis

amirah berkata...

macam2 bentuk corak dah skrng kan..yg penting duittt

eelobor berkata...

hehe, dua2 jauh tuh. setakat nie paling jauh pun saya pernah ke johor & kuantan untuk menghadiri majlis kawin kawan sepejabat wife. malah awal bulan depan nak ke grik sebab pakcik yang paling bongsu akan kawin. yang ni memang terpaksa kena hadirkan diri juga walau macam mana sekalipun. Insya Allah, harap tidak ada aral yang melintang

mzhany berkata...

azzey, unik gak kan mcm ni. huhu kreatip...

Fairus Bin Mamat berkata...

CANTIK DAN KREATIF SUNGGUH KAD KAHWINNYA..

ardinihumaira berkata...

cantiknya kad dia.. dni lom pk lagi nak wat kad cemana hehe

Yazid Torpedo berkata...

hohoho..nive giler..nak buat gak ah! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs