UpDaTeR

NAKKAN DUIT ??? KLIK JE KAT SINI. SEMUDAH A B C .......

YOU THINK ABOUT MONEY ? CLICK HERE..

Pengikut

Pages

Jumaat, 18 Februari 2011

RANGKA AYAM !

~ Rangka Ayam ....RM 3 SEEKOR.


Tadi aku citer pasal Chicken Skiewer, kali ni nak citer pasal rangka ayam plak. Dulu masa aku sekolah rendah lagi memang rangka ayam ni popular kan Pekan Jumaat kat kampung aku. Aku panggil pekan Jumaat sebab pasar tu ada hari Jumaat je then pekan tu means pasar kata orang kat kampung aku....Sampai sekarang pekan Jumaat tu masih ada lagi.

Dan rangka ayam ni pun masih dijual lagi ; bukan di pekan Jumaat je tapi di seluruh pasar malam kita senang je nak jumpa rangka ayam nih. Dulu seekor 1 hengget je. Sekarang dah naik harga ; 3 hengget seekor cam kat atas tu.

Rangka ayam tu aku beli kat pasar malam Prima Saujana masa beli Chicken Skiewer tu skali. My hubby yang request. Coz aku bab2 ayam ni sekarang dah tak berapa sangat....sikit2 bolehla....:)

8 ulasan:

kakchik@ella berkata...

owh .. my favorite azzey. dulu2 mkn rangka ni rebut2 dgn adik beradik sgt best. hihi ..

Woofer Storm berkata...

sdp hngga tak terhingga sis,hehee
nak makan gak la..

klik heartbeat sekali^^

Cik SHiNJU berkata...

Saya kalau rangka ayam ni x bape suka sgt..salu beli tongkeng ayam jek..heheh..

eelobor berkata...

hehehe....dulu2 makan gak rangka ayam nie. skrg dah tak makan selepas kerap terkena yang dah sejuk. rangka ayam yang baru di goreng memang sedap & rangup

tengkorakemas berkata...

masih popular lagi rangka ayam ni, ratah ramai2 best :)

jeBateja berkata...

Kita orang panggil DINASOR....ahakz....

♡ Sutera Kasih ♡ berkata...

nyum2..nmpk sedap pulak..hehe

ardinihumaira berkata...

nyum3... sedap ni makan depan tv hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs