UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 23 Februari 2011

5 MINIT UNTUK INI ..

5 minit lagi nak ke surau. Bukak blog jap. Nak update lagi. Sambil2 baca komen dari kawan2. Alhamdulillah baru lepas lunch tadi. Makan sorang2 coz kawan2 ada yang balik dan ada yang tak masuk office sebab ada kursus tadi.

Sorang pun sorang lah ; janji makan alas perut. Nanti bila dah pukul 3 petang baru perut nak berbunyi2 mintak diisi, lagilah haru.

Ada ke yang tengah makan ni? Mana tau sambil makan sambil update entry atau bw. Baik2 jangan samapai tercekik sudaaaaaaaaaaaaaaa.Doa makan jangan lupa. Sebelum dan selepas. Bukan apa biar berkat makanan tu. Kita ni buat apa pun keberkatan tu yang penting. Yelah, mudah2an kannnnnnnnnnnnnn....

Okaylah cukuplah dulu. 5 minit untuk 1 entry ni; bak kata ben ashaari dalam entry beliau tadi. Tapi jangan kata aku copyright entry dia plak. Tak de copy2 ye ben....he3..

3 ulasan:

JunAina berkata...

dah makan jugak...nasi kandar syer 2 orang, kopi o pun syer. bukan pasai romantika atau save budget tidak juga tetapi tank jenis kecik tak leh isi banyak2...

Citarasa Rinduan berkata...

angkat tangan tinggi2

ayu lum makan lagi...

malam karang ayu update entry ttg pisang lagi..terjah jgn sampai meleleq yer..hehehe

Izan Ishak berkata...

izan pun blm makan lagi kak... rasa tak berselera pulak nak makan nasi hari ni~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs